VA SPORT

Najnovije sportske vesti iz Valjeva!

* ** Ostali sportovi

Uspešan nastup BK Sputnjik-MET na drumskom Kupu Srbije u Šidu

Mila i Sava Starčević okitili su se zlatnim medaljama na drumskom Kupu Srbije, koji je u nedelju po velikoj vrućini vožen na kružnoj stazi u Šidu. Mila je ubedljivo trijumfovala u trci kadetkinja, a Sava je među starijim poletarcima u odličnom sprintu bio bolji od svojih sportskih rivala.

FOTO: BK Sputnjik Met

Talentovani Filip Vukmir, iako poletarac, nastupio je u starijoj kategoriji mlađih kadeta gde je nakon borbene vožnje liniju cilja prošao kao drugi, dok je u istoj trci zapažen bio i Lazar Angelovski na trećem mestu.

I ostali takmičari Biciklističkog kluba Sputnjik Met Valjevo su bili na visini sportskih zadataka, kadetkinja Natalija Vasiljević je osvojila srebrnu medalju baš kao i početnik i poletarac Toma i Jovan Starčević.

Bronzana odličja osvojena su od strane Igora Davidova i Nikolije Kulinčević u juniorskoj konkurenciji, a Natalija Kulinčević je bila treća kod mlađih kadetkinja. Stefan Davidov se plasirao na peto mesto kod juniora.

FOTO: BK Sputnjik Met

U narednom periodu su još dva Kupa Srbije na kojima će se brusiti forma za državno prvenstvo u planinskom biciklizmu gde se očekuju dobri nastupi i osvajanje novih odličja za mlade takmičare BK Sputnjik Met.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *