VA SPORT

Najnovije sportske vesti iz Valjeva!

** Fudbal

Derbi u Bukovici opravdao očekivanja, Brđancu i ZSK-u po bod iz ovog kola

Protekli vikend doneo je nekoliko zanimljivih susreta u okviru trećeg kola Kolubarske okružne lige, a valjevski timovi izašli su kao neporaženi iz istih, s tim da je Junior uspeo da prigrabi ceo plen, dok su Brđanac i ZSK iz svojih mečeva uzeli po bod.

Posebno je vatreno bilo u Donjoj Bukovici, gde je domaća Iskra pretrpela poraz od gostiju iz Novog naselja rezultatom 2:3 (0:2), ali je s igračem manje u drugoj polovini meča pokazala reakciju, no, to nije bilo dovoljno da se izbori remi. Junior je poveo u 10. minutu preko Bogdana Panića, a preiskusni Miroslav Mitrović je u 40. minutu povisio na 0:2.

Ivan Mijailović je zaradio crveni karton na kraju prvog dela igre, tako da su Bukovčani preostalo vreme bili s deset igrača na terenu. U 60. minutu, Aleksandar Popović je smanjio na 1:2, da bi u 71. minutu izjednačenje domaćinu doneo rezervista Miloš Maksić. Ipak, samo tri minuta kasnije, vremešni Darko Panić postavio je konačnih 2:3, tako da je tim iz Novog naselja upisao prvi prvenstveni trijumf.


Stadion: FK Iskra, Donja Bukovica

Sudije: Đorđe Andrić, Sava Savić, David Radojević

Delegat i kontrolor: Nenad Aranđelović

Žuti kartoni: Stojanović, Ninić (Iskra), Milivojević, D. Panić, Lukić, Mitrović (Junior)

Crveni kartoni: Mijailović, Dušan Mladenović (trener) (Iskra)

ISKRA: Radosavljević, Stojanović, Ninić, Kovačević (od 46. Maksić), Starčević (od 85. Jugović), D. Jakovljević (od 46. P. Jakovljević), Ilić, Mladenović, Mijailović, Popović, Aleksić

JUNIOR: Vićentijević, Milivojević, Pantelić, Lu. Ćosić, B. Panić (od 46. Ilić), Đurđević, D. Panić (od 90. Popović), Jovanović, Lukić, La. Ćosić, Mitrović


OFK Brđanac je i dalje bez poraza u šampionatu, a ovog puta, na domaćem terenu remizirao je protiv ekipe Toplice. Gosti su poveli u 20. minutu preko Dragiše Krasića, ali je domaćin uspeo da izjednači u nastavku. Finalnih 1:1 postavio je Nemanja Stojanović, u 47. minutu duela.


Stadion: ”Milorad Mića Ilić”, Valjevo

Sudije: Luka Jevtić, Nemanja Ćećez, Teodora Milić

Delegat i kontrolor: Branko Radovanović

Žuti kartoni: Janković (Brđanac)

BRĐANAC: Janković, Maksimović, Milutinović, Ćirović (od 66. D. Nenadović), Stojanović, Novaković, Stojaković, M. Nenadović (od 46. Ivanović), Plećić (od 82. Lukić), Kerleta, Đurđević

TOPLICA: Tešanović, Zekić, Krasić, Trifunović, Kovačević, Urošević, Starčević, Obradović, Ćosić, Grbić, Jovičić


Bodove su podelili i ZSK i Proleter iz Bajevca, a konačan rezultat na stadionu ”Milorad Mića Ilić” bio je 1:1 (1:1). Gosti su poveli preko Nikole Aćimovića u 13. minutu, da bi u 31. izjednačenje domaćem sastavu doneo Aleksandar Radojević.


Stadion: ”Milorać Mića Ilić”, Valjevo

Sudije: Ivan Mandić, Vladimir Marković, Jovana Đorđević

Delegat i kontrolor: Željko Balinovac

Žuti kartoni: Kovačević (ZSK), Krstić, Vuković (Proleter)

ZSK: Ačanski, Ranisavljević, Matić, Mirjanić, Jovanović, Kovačević, Radojević (od 46. Vudragović), Pojužina, Popović, Vujić, Vujošević (od 72. Jovanović)

PROLETER: Todorić, Popović, Krstić, N. Aćimović (od 74. Milovanović), Stašić (od 46. J. Aćimović), Vuković, Anđelić, Savičin, Grujić, Jovanović, Josipović


LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *