VA SPORT

Najnovije sportske vesti iz Valjeva!

* ** Futsal Ostali sportovi

KMF Bezbednost otvorio ligu pobedom u gradskom derbiju

KMF Amadeus – KMF Bezbednost 192 3:6 (M. Živanović 11′, 17′, Đ. Nikolić 28’/P. Milutinović 18′, 25′, 38′, Ž. Obradović 27′, M. Marković 37′, M. Pavlović 40′)

Prava futsal poslastica viđena je u ponedeljak, na parketu valjevske Hale sportova, pred solidnim brojem gledalaca. Jedna “muška” utakmica, prepuna čvrstih duela i kreativnih fudbalskih poteza, pokazala je da Valjevu nedostaju ovako kvalitetni događaji.

Veoma talentovani Živanović je preciznim šutevima (drugi iz kaznenog udarca) u 17. minutu doneo zavidnu prednost domaćinu od 2:0, ali je u istom minutu bezobzirnim startom trasirao sebi pre vremena put u svlačionicu, i na taj način značajno oslabio svoju ekipu.

Iskoristivši prednost igrača više, prednost je smanjena na 2:1, za mirniju pauzu pred drugi deo meča. Lucidni potezi, prvo “boca” Milutinović Petra, a onda i “štikla” Obradović Željka, doneli su preokret i tri boda na vidiku za Bezbednost. Domaćin ipak nije bacio beli peškir pre vremena, tako da je nakon smušenosti gostujuće odbrane, u 28. minutu došao do izjednačenja od 3:3, uvodeći meč u neizvesnu završnicu.

Ipak, maksimalno je iskorišćena bolja fizička sprema i nešto organizovanija igra, pa su do kraja viđena još tri gola i sva tri u mreži domaćina, za konačnih 3:6.

Izvor: KMF Bezbednost

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *