VA SPORT

Najnovije sportske vesti iz Valjeva!

** Ostali sportovi

Nova odličja za bicikliste Bobe, bliži se kraj sezone

Biciklisti Bobe svih generacija predstavili su se minulog vikenda na dva događaja, finalnim trkama Dunavskog Kupa u Novom Sadu i Kupa Srbije u Beogradu na Ušću.

U konkurenciji do devet godina, Vidak Paramentić je u Novom Sadu bio ubedljivo prvi, dok je na drugom događaju i pored gumi-defekta uspeo da okonča trku na četvrtoj poziciji. Što se tiče trka do jedanaest godina, Emilija Paramentić je u oba navrata bila najbrža, dok se pored prve pozicije u prestonici, Damjan Baždar na severu zemlje u sprintu u završnici našao iza konkurenta iz čačanskog Borca.

U konkurenciji dečaka do trinaest godina, David Baždar je zauzeo prvu i četvrtu poziciju, nešto stariji Lazar Bojičić je bio četvrti i šesti, dok je Lazar Jerinić na Ušću na cilj stigao sedmi. U kategoriji mastera A, Aleksandar Paramentić je vozio samo u Novom Sadu, gde je trku okončao na drugoj poziciji, što mu je u generalnom plasmanu Dunavskog Kupa donelo treće mesto.

Sledeća MTB trka, odnosno državno prvenstvo, u disciplini eliminator, vozi se 4. novembra u Šidu, a sa ovim događajem biće stavljena tačka na sezonu.

 

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *