VA SPORT

Najnovije sportske vesti iz Valjeva!

* ** Ostali sportovi Rvanje

Rvački klub Mladost sjajan na kvalifikacijama za Prvenstvo Srbije

U nedelju, 4. juna, u sportskom centru “Ibar” u Kraljevu održane su kvalifikacije za Prvenstvo Srbije u rvanju slobodnim stilom. Rvački klub Mladost je impresionirao prisutne svojim izvanrednim nastupom. Ukupno 17 takmičara iz kluba se istaklo u konkurenciji U13 i U17, osvojivši prvo mesto u regionu centralne Srbije.

Takođe, u uzrastu U15 su zauzeli drugo mesto. U seniorskoj konkurenciji, Luka Pavlović je pokazao izuzetne veštine i osvojio prvo mesto u svojoj kategoriji.

FOTO: RK Mladost

U istom danu, u Somboru se odigrao meč Prve lige Srbije između RK Mladost i Radničkog iz Sombora. Iako su rvači Mladosti pružili snažan otpor, završnica meča je donela tesan poraz rezultatom 5:3. Jedan od najuzbudljivijih trenutaka bio je duel Milutinovića koji je vodio tokom borbe sa rezultatom 5:4.

Nažalost, Momčilo Gajić je uspeo da izvede akciju u poslednjim sekundama meča i porazi Milutinovića rezultatom 7:5. Pored toga, treba napomenuti da je povreda Kojića uticala na rezultat, jer je bio spreman da pruži jak otpor protivniku, ali je bio primoran da odustane kako bi se potpuno oporavio.

Rvački klub Mladost i dalje nastavlja sa svojim izuzetnim rezultatima u različitim kategorijama, dokazavši svoju snagu i talenat na rvačkoj sceni Srbije.

– RK Mladost izlazi na dva fronta predstojećeg vikenda, sezona je u punom jeku. Nema se vremena za detaljnije analize već narednog vikenda očekuje nas Prvenstvo Srbije za starije pionire i juniore. Momci su motivisani, bore se najbolje što mogu očekujemo dosta dobre rezultate – saopšteno je iz kluba.

 

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *