VA SPORT

Najnovije sportske vesti iz Valjeva!

** Fudbal

Poraz Brđanca u Ćelijama

Fudbaleri Brđanca poraženi su u 24. kolu Kolubarske okružne lige od ekipe Dimitrije Tucović sa 4:3. Domaći su do trijumfa stigli u 90. minutu, kada je pobednički pogodak postigao Jerinić, koji je na ovom meču bio strelac čak četiri puta.

Što se tiče samog starta meča, vođstvo domaćima doneo je Jerinić u 9. minutu. Pogodak za izjednačenje delo je Lazića u 36. minutu, dok se na pauzu otišlo nakon novog gola Jerinića za 2:1.

Brzo je Brđanac stigao do izjednačenja u nastavku, jer je u 53. minutu Obradović zatresao mrežu domaćih, a oko 25 minuta kasnije, doneo je i vođstvo Valjevcima od 2:3.

Ipak, Dimitrije Tucović stiže do izjednačenja i pobede, a svoj treći i četvrti gol na meču postiže Vladimir Jerinić u 83. i 90. minutu.

SASTAVI:

Dimitrije Tucović:

Katić, Šljivančanin, Teofilović, Lakić, Pavlović M, Pavlović N, Jerinić U, Pavlović Ž, Jerinić Vladimir (4 gola), Pavlović D, Ivanović, Pavlović Ž(od 60.), Urošević (od 34.)

BRĐANAC:

Mirković, Selaković, Plečić, Ćirović, Nenadović, Vesić, Lazić, Obradović, Stojaković, Kerleta, Vujić, Boškobić (od 46.), Nenadović M (od 79.), Milinković.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *