VA SPORT

Najnovije sportske vesti iz Valjeva!

** Ostali sportovi

Počela sezona kupanja u Petnici

Nova sezona kupanja na bazenima SRC Petnica, počela je danas 1. juna. O svemu tome, govorio je Željko Ostojić direktor UFK Valis.

– Svi pripremni radovi su završeni i sezona zvanično počinje danas. Kiša nam nije išla na ruku kad je u pitanju uredjenje prostora , ali smo uspeli da sve te poslove koji su neophodni završimo na vreme. Bilo je razmišljanja da pomerimo početak sezone zbog vremenskih prilika , ali smo ipak odlučili da zvanično počnemo danas kao što je to i bilo predvidjeno. Nadamo se da će se vremenske prilike promeniti i da će leto konačno doći. Ipak to je nešto na šta ne možemo da utičemo – rekao je direktor UFK Valis Željko Ostojić.

Nove cene u SRC Petnica:

Dnevne 300,00 dinara

Poslepodnevne 200,00 dinara

Učenička karta 200,00 dinara

Kolektivne 150,00 dinara

Školski čas 100,00 dinara

Penzionerske 150,00 dinara

Noćno kupanje 300,00 dinara

Mesečne 3 000 dinara

Sezonske 6 000 dinara

Škola plivanja 3 000 dinara

Rekviziti 300,00 dinara

Kamp u prirodi 3 000 dinara

– Što se tiče cena one jesu nešto više , ali smo vodili računa da i dalje ostanu pristupačne. Ono što je važno i od čega nismo odustali ni ove godine jeste besplatan ulaz za decu do 7 godina, učenike vukovce i samohrane roditelje sa decom. Učenička karta kao i cena ulaznica za najstarije sugradjane, penzionere je niža na dnevnom nivou , a takodje tu su i popusti za kolektive . Moram da napomenem da smo svima onima koji su nam se prošle sezone obratili ističući svoje probleme koji su socijalne prirode ili pak zdravstvene kad su deca u pitanju izašli u susret i odobrili besplatan ulaz, tako da ni ove sezone to neće biti problem – zaključio je Ostojić.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *