VA SPORT

Najnovije sportske vesti iz Valjeva!

* ** Ostali sportovi Rukomet

ORK Metalac počeo sa formiranjem tima za novu sezonu

ORK Metalac Valjevo započeo je proces formiranja ekipe koja će braniti boje kluba u narednoj sezoni. Shodno najvišim mogućim ambicijama, a to je povratak u Super B ligu, plan je da se na vreme selektiraju igrači, te popuni sastav koji će moći da odgovori na zadate izazove.

Dvogodišnji ugovor s Metalcem potpisao je Luka Nedić, koji igra na poziciji desnog krila, a prethodne takmičarske godine nastupao je za valjevski klub na dvojnu registraciju sa Super B ligašem Radničkim iz Obrenovca.

Luka Nedić (FOTO: ORK Metalac Valjevo)

Juče je dogovorena saradnja i sa iskusnim pivotmenom Markom Grbićem, nekadašnjim članom Lazarevca i lazarevačke Kolubare, koji je u studentskim danima kratko vreme bio deo Metalčevog pogona.

Marko Grbić (FOTO: ORK Metalac Valjevo)

U toku su pregovori sa neimenovanim golmanom i bekom iz Super lige, a ostanak u Valjevu do sada su potvrdili Miroslav Simeunović, Marko Ćaćić, Kosta Nedeljković, Borko Obradović, Radojica Antonijević, Aleksa Milovanović, Andrej Milošević i Luka Mandić.

Trener Dragomir Ćaćić računa i na decu iz omladinske škole, koja će se boriti za minute u seniorskom timu, a igraće i Ligu mlađih kategorija M16.

FOTO: ORK Metalac Valjevo

 

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *