VA SPORT

Najnovije sportske vesti iz Valjeva!

* ** Košarka

Saša Pavlović u Valjevskoj gimnaziji kao gost tribine “NBA liga iz ličnog ugla” (FOTO)

Proslavljeni košarkaš Saša Pavlović danas je bio gost Valjevske gimnazije, gde je održana tribina pod nazivom “NBA liga iz ličnog ugla”.

Svečana sala Valjevske gimnazije bila je prepuna i tražilo se mesto više, što dokazuje uspešnost ovog događaja.

FOTO: VA SPORT

Gost tribine, pored Saše Pavlovića i sportskog novinara Vladana Tegeltije, trebao je da bude i Bogdan Bogdanović, srpski reprezentativac i član Atlanta Hoksa, ali je zbog neodložnih obaveza propustio dolazak u Valjevo.

Tribinu je organizovala Valjevska gimnazija zajedno sa Udruženjem valjevskih sportista, a najavio ju je direktor Predrag Jevtić.

Treba napomenuti da su se na tribini našli poznati ljudi iz sveta valjevskog sporta, poput Vojislava Andrića, nekadašnjeg rukometaša, ali i dugogodišnjeg direktora Valjevske gimnazije, zatim Boška Đukanovića, nekadašnjeg predsednika KK Metalac, Mihaila Počeka, čuvenog igrača, a kasnije i trenera KK Metalac, gradonačelnika Valjeva i takođe bivšeg trenera KK Metalac Lazara Gojkovića i mnogih drugih…

FOTO: VA SPORT

Razgovor je protekao u sjajnoj atmosferi, sa mnoštvo pitanja, najviše onih najmlađih, a celokupan utisak je da je Valjevo i te kako zainteresovano za sport i da je organizacija ove tribine bio sjajan potez.

Celokupan razgovor, predstavljanje bivšeg košarkaša mnogih NBA timova – Jute, Klivlenda, Minesote, Dalasa, Nju Orleansa, Bostona i Portlanda Saše Pavlovića, a potom i pitanja, trajao je nešto više od sat vremena.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *