VA SPORT

Najnovije sportske vesti iz Valjeva!

** Fudbal

OKL: Mladost sa 10 igrača izborila remi protiv Iskre, porazi Brđanca i Senjaka

Utakmica između Iskre iz Donje Bukovice i Mladosti Dračić u 28. kolu Kolubarske okružne lige završena je rezultatom 1:1.

Iskra je krenula ofanzivno od samog početka utakmice, pokušavajući da stvori prilike za postizanje gola. Mladost Dračić se hrabro branila, iako su imali samo deset igrača na terenu tokom cele utakmice. Napori Iskre su se isplatili u 41. minutu, kada je Mitrović postigao pogodak.

Mladost se ipak nije predavala. Gosti su pokazali borbenost i hrabrost, pokušavajući da izjednače rezultat. Njihova upornost je nagrađena u 89. minutu, kada je Đukanović postigao gol za goste i doneo izjednačenje.

ISKRA: Radosavljević, Selaković, Jugović, Andrić, Jakovljević, Ilić, Timotić, Veselinović, Mijailović, Maksić, Mitrović, Kotarac (od 90.), Popović (od 85.)

MLADOST: Vidaković, Pavićević, Tajdić, Vujić, Đurđević, Nešić, Ivanović, Đukanović, Milivojević, Stanojević


Sa druge strane ekipa Brđanca je poražena od Banjana sa 0:2. Golove za goste postigao je Gajić u 40. i 62. minutu, a treba napomenuti da su gosti igrali sa 10 igrača.

BRĐANAC: Mirković, Selaković, Milinković, Milutinović, Ćirović, Nenadović D, Nenadović M, Lukić, Stojaković, Kerleta, Vujić

BANJANI: Veljović, Timotić, Milovanović, Salaški, Mladenović, Nešovanović, Kostadinović, Ilić, Leontijević, Gajić


Još jedna valjevska ekipa, doživela je poraz, a u pitanju je Senjak koji je ubedljivo izgubio od Proletera. Rezultat je bio 5:1, a pogotke smo videli u 4. (Stašić), 28. (Jovanović), 30. (Anđelić), 48. (Vagić) i 61. (Popović) minutu za domaće.

Što se tiče domaćih, jedini gol je delo Vujića u 75. minutu.

Pored toga, bitno je istaći i činjenicu da je Senjak izuzetno mlada ekipa, kojoj je prosek godina na ovom susretu bio nešto ispod 20.

PROLETER: Majstorović, Đurović, Popović, Krstić, Aćimović, Stašić, Vuković, Anđelić, Savičin, Jovanović, Vagić, Stanisavljević (od 75.), Radanov (od 75.), Nikolić (od 46.)

SENJAK: Žunjić, Jeremić, Vukosavljević, Vujić, Mirić, Milutinović, Stanković, Milićević, Gligorijević, Munjić, Radovanović, Vukosavljević (od 74.), Matić (od 46.), Mandić (od 55.)


LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *