VA SPORT

Najnovije sportske vesti iz Valjeva!

** Ostali sportovi

Valjevski karatisti osvojili 6 medalja u Vrnjačkoj Banji

Karate klub 014 Valjevo postigao sjajan uspeh na dvadesetom karate turniru Banja Open u Vrnjačkoj Banji, koji je organizovao Karate klub Padobranac. Na ovom prestižnom turniru, koji je okupio preko 45 klubova i 450 takmičara u raznim kategorijama, valjevski klub se istakao svojim izvanrednim nastupom.

Učešće Karate kluba 014 Valjevo obeležilo je pet takmičara u šest takmičarskih disciplina, a njihov trud je bio više nego nagrađen. Osvojeno je ukupno četiri zlatne, jedna srebrna i jedna bronzana medalja, što je izvanredan rezultat za ovaj klub.

FOTO: Privatna arhiva

Ana Živanović, Iva Filipović, Sara Nešić i Bogdan Pavlović su bili pravi junaci turnira, osvajajući zlatne medalje u svojim kategorijama. Osim zlata, Ana Živanović je dodatno osvojila srebro, dok je Anja Nikolić donela bronzanu medalju svom klubu.

Ovaj turnir je predstavljao poslednje takmičenje u kalendaru za prvi deo takmičarske sezone, a održan je u nedelju, 11. juna 2023. godine. Valjevski klub je svojim sjajnim nastupom pokazao visok nivo pripremljenosti i talenta svojih takmičara.

Skroman, ali plodonosan nastup naših takmičara, dostojanstven je oproštaj od prvog dela takmičarske sezone. Kako do septembra nema više predviđenih turnira, Karate klub 014 Valjevo planira letnju pauzu za većinu članova. U toku letnje pauze očekuju nas licenciranja za trenere, polaganje za učenička zvanja, sportski kampovi za reprezentativne kandidate, kao i kontinuiran rad sa najiskusnijim takmičarima koje očekuje državno prvenstvo ubrzo nakon nastavka sezone u septembru – istakli su iz Karate kluba 014.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *