VA SPORT

Najnovije sportske vesti iz Valjeva!

** Ostali sportovi

Mladi valjevski teniseri sjajni na Serbian Grand Prix turniru

Proteklog vikenda, u teniskom centru “Twins Sport Centre” u Valjevu, održan je turnir Teniskog saveza Srbije pod nazivom “Serbian Grand Prix” za devojčice i dečake uzrasta do 14 godina.

Turnir je privukao 16 talentovanih devojčica i 8 perspektivnih dečaka iz različitih delova Srbije, uključujući Suboticu, Kragujevac, Čačak, Ub, Beograd, Kulu i Novi Sad. Tokom vikenda, svaki od učesnika je odigrao četiri kvalitetna meča u izvanrednim uslovima za tenis, koje pruža ovaj novi teniski centar. Ovaj centar je namenjen podršci i razvoju mladih talenata u tenisu, kako iz Valjeva, tako i iz šireg okruženja.

U ženskoj konkurenciji, mlada Valjevka Olga Matić zasluženo se okitila titulom pobednice. U finalu je s lakoćom savladala Đurđu Erić iz Čačka rezultatom 6:1, 6:0.

Kod dečaka, naš Strahinja Vučenović trijumfovao je u finalnom meču protiv Vukašina Radojičića iz Uba rezultatom 6:2, 6:3.

Takođe, vredno je napomenuti da su i Valjevke Jelena Antonijević i Tamara Marković učestvovale na ovom teniskom događaju.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *