VA SPORT

Najnovije sportske vesti iz Valjeva!

* ** Odbojka

Lukoil donirao opremu ženskom odbojkaškom klubu Valjevo

Iako je sezona uveliko okončana, ženski odbojkaški klub Valjevo polako se priprema za poduhvate u novoj, koja startuje tokom jeseni. Mlađe kategorije ovog kolektiva, koje su iznedrile brojna imena poznata u srpskoj klupskoj odbojci, imaće bolje uslove za rad zahvaljujući modernoj opremi i rekvizitima.

Nove lopte, oprema, poligonske sprave za treninge, semafor i kolica za lopte neophodni su za rad svakog kluba u našem trofejnom sportu, pa je rukovodstvo Valjeva u saradnji sa kompanijom ”Lukoil” odlučilo da početak priprema za novu sezonu na svim nivoima počne upravo od najmlađih članova uzrasta od 8 do 16 godina. U mlađim selekcijama kluba aktivno trenira oko 150 devojčica, koje od jeseni očekuju novi izazovi, a letnje mesece iskoristiće da se što bolje pripreme za ligaške susrete sa vršnjakinjama iz ovog okruga.

Seniorski sastav Valjeva je nakon povratka u Prvu ligu Srbije jedini ženski kolektiv iz našeg grada koji će u narednoj sezoni igrati u ovom rangu, a okosnicu tima čine igračice koje su ponikle upravo u mlađim kategorijama ovog kolektiva. U klubu se nadaju da se među devojčicama nalaze i neke koje će možda braniti boje Srbije na međunarodnim takmičenjima.

 

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *