VA SPORT

Najnovije sportske vesti iz Valjeva!

* ** Odbojka

Valjevo krenulo sa formiranjem tima za narednu sezonu

Odbojkaški klub Valjevo naredne godine obeležava pola veka postojanja. Iza ovog uglednog sportskog kolektiva su godine i godine uspešnog rada, mnoge iznedrene zvezde srpske, ali i svetske odbojke, a upravo jedan ovakav jubilej mogao bi da posluži kao podloga za nešto više ambicije u nadolazećem periodu.

Rukovodstvo kluba ne sedi skrštenih ruku i već je rešilo neka od pitanja vezanih za sastav ekipe, koja će u sezoni 2024/25 pokušati da napravi još bolji rezultat nego u prethodnoj, a ako se za to stvori šansa, možda i napasti plasman u elitni rang.

Prvo pojačanje Valjeva za sledeću sezonu jeste Valjevka Marija Nenadović (24), koja je u prethodnom periodu branila boje Kleka i užičkog Jedinstva. Prve odbojkaške korake načinila je u ŽOK Srbijanka 014.

Ekipu su napustile Katarina Matić, Elena Đukanović, Suzana Bojadžijska, Natalija Raković i Ivona Jevtić. Dres Valjeva i u narednoj sezoni nosiće Bojana Čelić, Katarina Rajević, Jovana Đenić, Minja Lakićević i Aleksandra Ćirić, a pregovara se i sa još nekoliko potencijalnih pojačanja.

FOTO: OK Valjevo

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *