VA SPORT

Najnovije sportske vesti iz Valjeva!

* ** Fudbal

Kosta Marković ostaje trener Radničkog – sledeća sezona ključna

Trener Kosta Marković i čelni ljud FK Radnički postigli su dogovor za narednu sezonu, čime će Marković ostati na klupi narandžasto-plavih. Ovo će biti treća sezona za Markovića kao trenera prvog tima ekipe sa Petog puka, a prošle godine je proveo šest meseci kao trener juniora Jedinstva na Ub-u.

Još jedna vest je da će Dejan Mahmutović i dalje obavljati funkciju predsednika Radničkog, što će navodno doneti ekonomsku stabilnost klubu iz Valjeva, a igračima će pružiti sigurnost u pogledu pravovremenog isplaćivanja njihovih zarada, kao što je to bio slučaj i do sada.

Iako se očekuje da će doći do manjih promena u sastavu za sezonu 2023-24, jedina veća promena bi mogla biti odlazak golmana Radovana Rankovića u Kanadu.

Sa druge strane, naredna sezona će biti od ključne važnosti za Radnički, jer će od takmičarske 2024-25 morati da se izbore za mesto u zoni Drina, koja će nastati spajanjem Zapadno-moravske sa Kolubarsko-mačvanskom zonom.

FOTO: FK Radnički Valjevo

Radnički će morati da zauzme poziciju među prvih šest timova naredne godine, kako bi obezbedili svoje mesto u novoj zoni Drina.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *