VA SPORT

Najnovije sportske vesti iz Valjeva!

* ** Ostali sportovi

Četiri odličja za Karate klub ”014 Valjevo” na turniru u Čačku

Na završnom takmičenju najvećeg i najstarijeg karate turnira u SrbijiZlatni pojas Čačak“ valjevski karatisti su osvojili četiri medalje. Na ovom karate turniru na kojem je nastupilo je oko 1800 takmičara iz više evropskih zemalja, Karate klub 014 Valjevo nastupio je sa osam takmičara u kategoriji kadeta.

FOTO: KK 014 Valjevo

U kategoriji kata Lazar Pavlović i Ivana Matić su osvojili drugo mesto i srebrne medalje, dok su u borbama Anđela Mitrović i Ksenija Kosić zauzele treće mesto i osvojile bronzane medalje. Ostali takmičari Karate kluba 014 Valjevo dali su svoj maksimum, ali se nije moglo do odličja.

“Naši takmičari imali su priliku da se susretnu sa reprezentativcima Slovačke, Rumunije, Francuske i drugih zemalja, kao i sa najboljim takmičarima iz Srbije. Teška konkurencija, veliki broj takmičara u klasama, po 60 i više, zahtevali su izuzetnu fizičku spremnost, vrhunsko izvođenje kata i borbi. Nažalost, izostali su rezultati u apsolutnoj kategoriji, koja je i najteža”, saopšteno je iz Karate klub 014 Valjevo.

Kako navode, veliki turniri su odličan test za proveru stečenih znanja njihovih takmičara, dobra lekcija za trenere, prilika da se vide neke nove tehnike i načini treniranja koje će ovaj klub primenjivati u budućem radu.

Izvor: patak.co.rs

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *