VA SPORT

Najnovije sportske vesti iz Valjeva!

* Fudbal

Budućnost Krušik dočekuje Polet u nedelju na ’’Pećini’’

Fudbaleri valjevske ’’Stare dame’’ u nedelju 25. septembra, sa početkom od 15 časova, igraju prvenstveni duel Srpske lige zapad protiv ekipe Poleta iz Ljubića. To će biti velika prilika da Valjevci povećaju bodovni saldo, ali ih iščekuje i više nego težak meč. Gosti se pred nedeljni susret nalaze u nešto zavidnijoj poziciji u odnosu na domaći tim, s obzirom na to da su nakon šest odigranih kola zabeležili 12 bodova, te se popeli na visoku treću poziciju na tabeli.

U slučaju pobede, Budućnost Krušik bi se zasigurno našao u gornjoj polovini tabele, ali ostaje da se vidi da li će iskusni trener Alen Tupajić uspeti da konsoliduje ekipu koja bespogovorno ima potencijal, ali je i očigledno na startu lige podlegla pritisku javnosti, koja njima predviđa najviše domete.

U meču protiv FAP-a u Priboju, u tim se nakon odležane povrede vratio brzonogi Aleksandar Pavlović, koji pokriva poziciju desnog krila, a ima i status bonus igrača za valjevskog srpskoligaša. On će u ostatku sezone bez premca biti važan šraf u Tupajićevom timu, a u skorašnjem periodu se i te kako rezultatski osetio nedostatak pojedinih prvotimaca, uz pomenutog Pavlovića, što zbog povreda, što zbog drugih razloga.

Ukoliko u nedelju budu u kompletnom sastavu, Valjevci mogu da se nadaju uzimanju celog plena.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *