VA SPORT

Najnovije sportske vesti iz Valjeva!

Fudbal

Održan memorijalni turnir na ZSK-ovom stadionu

Fudbalski klub ZSK i ove godine je održao memorijalni turnir u čast preminulog političkog funkcionera Milorada Miće Ilića. Iako je plan bio da turnir bude značajno masovniji, vremenske prilike, sprečile su brojne ekipe da se pojave u Valjevu. To je objasnio i Predrag Lukić, koordinator mlađih selekcija FK Senjak.

Jedini i najveći problem zbog neodazivanja brojnih ekipa koje su prijavle učešće na vreme, jeste ovo nevreme koje nas je zadesilo. Mnogi nisu došli, 8 ekipa iz Šapca, jedna iz Lazarevca, nisu uzele učešće iako su se na vreme prijavili. Jedini razlog je vreme i oni su se jutros prijavili da neće uzeti učešće na ovom turniru – rekao je Predrag Lukić za V5 televiziju, a potom i dodao:

Da ne zaboravimo jednog čoveka, bivšeg predsednika FK ZSK, čoveka koji je doneo mnogo lepog ovde na ovom mestu, čoveka koji je doneo mnogo lepog u Valjevu, da se ne zaboravi jedan Mića Ilić, koji je zaslužio da se svake godine pomene.

U kategorijama dečaka rođenih 2013, 2014 i 2015. godine slavio je valjevski Radnički, dok je najbolja selekcija dečaka rođenih 2012. godine bila iz RB-a.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *