VA SPORT

Najnovije sportske vesti iz Valjeva!

** Ostali sportovi

Veliki uspeh za valjevski tenis i plasman na finale SIM

Ovog vikenda u Valjevu je održano Regionalno finale Dunav osiguranje sportskih igara mladih. Ovoga puta u pitanju je bio Millennium team turnir u tenisu. Svi mečevi su odigrani na terenima „Twins sports centre&Višnja tennis Academy“.

FOTO: Sportske igre mladih

Od četiri mesta koja vode na Državno finale, čak tri su osvojili Valjevci, Tamara Marković, Hana Kalantarian i u konkurenciji dečaka, Miloš Emreković. Pored mladih tenisera iz Valjeva, u Banju Ždrelo, na samu završnicu Dunav osiguranje Sportskih igara mladih, najveće amaterske sportske manifestacije za decu i mlade u Evropi, plasirao se i Ilija Dinić iz Požarevca, koji se okitio zlatnom medaljom.

Višnja Vuletić Popović, direktorka Millennium team turnira u tenisu kaže da se kvalifikacije nastavljaju, da mlade teniske nade i dalje imaju šanse da izbore plasman na Državno finale. Na terenima TA „Bogdan Obradović“ na Adi Ciganliji, sledi novi kvalifikacioni turnir. Dan ranije u „Novak Centru“ održaće se turnir, Nivo 1. Ovaj događaj deo je dešavanja u okviru svečanog otvaranja desete sezone Dunav osiguranje Sportskih igara mladih, 15. maja u 11 časova na Trgu Republike.

 

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *