VA SPORT

Najnovije sportske vesti iz Valjeva!

* ** Odbojka

Prva pobeda u sezoni za seniore VA 014, uspešan vikend i za mlađe selekcije

Seniorska selekcija odbojkaškog kluba VA 014, pretežno sačinjena od juniora i kadeta, zabeležila je prvi trijumf u sezoni, pošto je u okviru 6. kola Druge lige ”Centar”, u Beogradu bila bolja od ekipe Crnjanskog sa 1:3 u setovima (26:24, 16:25, 19:25, 19:25). Izabranici Vojina Kneževića time su konačno probili led, te se u nastavku takmičenja nadaju sve boljim rezultatima i poboljšanju pozicije na tabeli.

Briljantnu partiju, ovog puta na poziciji korektora, pružio je sedamnaestogodišnji Stefan Jaćimović, istakavši se kao najbolji poenter u pobedničkom sastavu. U međuvremenu, tim iz Valjeva ostao je bez svog kapitena, primača servisa Aleksandra Timotića, koji karijeru nastavlja u Spartaku iz Ljiga, trenutno prvoplasiranoj ekipi Prve lige Srbije.

FOTO: VA 014

Sledećeg vikenda, VA 014 je slobodan, a nakon toga ga očekuje duel sa Loznicom u Valjevu, od koje je u prvoj rundi poražen rezultatom 3:0. Kada je reč o mlađim selekcijama, pri čemu su mnogi ”seniori” deo istih, juniori su bili bolji od malopre pomenutog Spartaka rezultatom 3:0, a pretpioniri su takođe bili uspešni, i svoj meč protiv vršnjaka iz datog kluba dobili su identičnim rezultatom.

FOTO: OK VA 014

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *