VA SPORT

Najnovije sportske vesti iz Valjeva!

Ostali sportovi

Valjevski Vukodlaci otpočeli prijem novih članova

Klub američkog fudbala Vukodlaci Valjevo danas je održao prvi trening sa najmlađima. Momci iz ovog kluba su naveli kako je fokus na mlađim selekcijama, ali da je upis članova otvoren za sve, tako da i oni malo stariji mogu da dođu i da se oprobaju u jednom novom sportu.

Podsećamo, klub iz Valjeva je poslednju takmičarsku sezonu odigrao 2018. godine, i od tada u našem gradu nije bilo Američkog fudbala. Sada se stvari polako menjaju, novi članovi pristižu, a iz kluba se nadaju samo najboljem, i da će već kroz godinu ili dve i naš grad ponovo imati predstavnika u nekoj od brojnih liga u Srbiji.

Program treninga je potpuno pristupačan deci i najmlađima, kreće se od osnova i fleg fudbala(beskontaktna verzija američkog fudbala), u kome deca mogu da steknu dobru motoriku, koordinaciju, kondiciju, a i snagu i eksplozivnost.

FOTO: Vukodlaci Valjevo

“Pozivamo sve roditelje, i one najmlađe da nam se priključe, svi su dobrodošli, pokušavamo da zajedno podignemo sport u našem gradu na jedan nivo više i uvedemo novi sportski kolektiv među omladinu” – navode iz ekipe Vukodlaka.

Za sve detaljnije informacije možete se obratiti sledećim putem:

Lazar Mandić
061/6206448

E-mail: lazamandic98@gmail.com

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *