VA SPORT

Najnovije sportske vesti iz Valjeva!

** Ostali sportovi

Valjevac trijumfovao sa novosadskim “Divljim psima”

Juče su novosadski Wild Dogsi odigrali prvo kolo Balkanske fudbalske lige (Balkan Football League) u američkom fudbalu protiv ekipe Sarajevo Spartansa.

Naš sugrađanin, Valjevac, i trener u Klubu američkog fudbala Vukodlaci Valjevo, Lazar Mandić nastupa kao igrač za Novosađane sa kojima je juče upisao trijumf.

FOTO: Wild Dogs

Utakmica je počela prilično teško za domaću ekipu, a gosti iz Sarajeva su veći deo meča vodili rezultatom 0:14. Međutim, u drugom delu poslednje četvrtine, Wild Dogsi uspevaju da izjednače rezultat na 14:14. Otišlo se u produžetke gde su domaći uspeli da postignu još jedan tačdaun i povedu sa 21:14.

Zatim je ekipa Sarajeva imala svoju priliku, postigli su tačdaun i smanjili rezultat na 21:20. Imali su šansu da šutom za jedan poen ponovo izjednače meč, ali su se odlučili da odu na konverzaciju za dva poena koju su Wild Dogsi uspešno odbranili i ostvarili pobedu u ovom neizvesnom duelu.

FOTO: Wild Dogs

Sledeći meč Wild Dogse očekuje već za vikend protiv beogradskih Plavih Zmajeva u okviru domaćeg prvenstva, a za 2 nedelje nastavljaju i borbu za trofej Balkanske lige gde će u okviru drugog kola gostovati ekipi Zagreb Patriotsa.

Želimo da iskoristimo priliku i pozovemo sve Valjevce da se priključe Klubu američkog fudbala Vukodlaci Valjevo.
Sve informacije možete dobiti na telefon (061/6206448), ili putem Instagram profila @vukodlaci_valjevo, ili @lazzzar_mandic.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *