VA SPORT

Najnovije sportske vesti iz Valjeva!

Fudbal

Tešnjar sa 5 golova srušio Mali korak

Fudbaleri Tešnjara ubedljivo su savladali ekipu Malog koraka u 17. kolu Međuopštinske lige Kolubara.

Iako su u samoj završnici smanjili gas i dozvolili domaćinu da dođe do pogotka, opšta ocena je da je današnje izdanje Tešnjaraca za čistu peticu, a konačnih Mali korakTešnjar 2:5 (0:4), možda i premalo za sve viđeno na maloj Kantridi u Dračiću.

Odlično je trener Milisavljević pripremio svoje izabranike koji su od prvog minuta znali šta žele zagospodarivši terenom i preselivši sva dešavanja pred gol golmana Todorovića, koji je danas u nekoliko navrata maestralno intervenisao spasivši svoje saigrače težeg debakla.

Obletali su fudbaleri Tešnjara  25 minuta oko gola domaćih, a Simanić dva puta, pa zatim braća Milanović, Vukosavljević i Zdravković nisu uspeli iz izglednih prilika da nađu put do gola. I onda za samo deset minuta rešena je utakmica.

Pogocima Zečevića, Milanovića i kapitena Vukosavljevića, Tešnjarci su podsetili na izdanja iz prvog dela prvenstva kada su s pravom poneli epitet ekipe koja igra najlepši fudbal. Tačku na prvo poluvreme stavio je Vukosavljević svojim drugim pogotkom.

Nastavak je doneo nepromenjenu sliku na terenu, a za najlepši detalj utakmice pobrinuo se Stefan Zdravković, prelepim pogotkom iz slobodnog udarca.

Visoko vođstvo omogućilo je treneru gostiju da promeša karte i izvrši sve izmene, a današnjim izdanjem Tešnjarci su poslali poruku da još nisu rekli poslednju reč u ovom prvenstvu i da nas čeka zanimljivo proleće.


Podeli našu vest na društvenim mrežama: 

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *