VA SPORT

Najnovije sportske vesti iz Valjeva!

* ** Fudbal

Kolubara srušila Tešnjar u drugom poluvremenu

U 21. kolu Međuopštinske lige Kolubara, gledali smo izuzetno zanimljivu utakmicu, u kojoj su se sastale ekipe Kolubare 2 i Tešnjara. Domaći su odneli trijumf rezultatom 3:2 (1:1) i tako su prekinuli svoju seriju poraza, ali i protivnikovu seriju pobeda.

Sve je počelo pogotkom Poznanovića u 3. minutu utakmice, dok su gosti izjednačili golom Milosavljevića 20-tak minuta kasnije. Rezultatom 1:1, završilo se prvo poluvreme, a dosta toga videli smo u drugom.

Poznanović postiže novi pogodak u 64. minutu i tako ponovo dovodi u vođstvo ekipu Kolubare 2, a Đerić je tu prednost uvećao na 3:1 u 70. minutu.

Konačan rezultat postavio je Nedeljković u 90. minutu meča za 3:2 i zasluženu pobedu Kolubare 2.

Utakmicu su sudili Ješić Vladimir, Nikolić Bojan i Zorić Zoran iz Valjeva, dok je kontrolor i delegat bio Milosavljević Miloje.

KOLUBARA 2: Rabrenović, Vesić, Đerić J, Teodorčević, Gajić, Purić, Poznanović N, Nikić, Đerić, Jovanoviuć, Lukić, Jakovljević (od 88.), Bebić (od 56.), Poznanović R (od 43.)

TEŠNJAR: Nedeljković, Zečević, Milanović, Birčanin, Milosavljević, Nedeljković, Rafailović, Vukosavljević, Zdravković, Milanović, Marković, Milosavljević (od 70.), Radosavljević (od 68.), Jovanović (od 62.)

 

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *