VA SPORT

Najnovije sportske vesti iz Valjeva!

* Košarka

Teodosić podneo ostavku, ali ostaje u klubu – Janković novi predsednik

Velike promene dogodile su se u KK Metalac nakon što je završena AdmiralBet Košarkaška liga Srbije. Na sednici Skupštine kluba, ostavku je podneo dosadašnji predsednik Jovan Teodosić, dok će novi predsednik postati Vladan Janković.

Sve to, objavio je klub na svom zvaničnom sajtu:

Valjevski privrednik Vladan Janković novi je predsednik Metalca, odlučeno je na sednici Skupštine kluba koja je u četvrtak u večernjim satima održana van očiju javnosti u prisustvu 24 od ukupno 30 članova ovog tela. I pored ostavke koju je dao zajedno sa još tri člana prethodnog Jovan Teodosić će ostati u novom Upravnom odboru koji će činiti Vladimir Marić, Vukašin Dobrivojević, Milan Krunić i Ivan Janjušević, dok je novi potpredsednik Metalca advokat Miloš Mitrović.

Teodosić je na sednici istakao da je zbog privatnih razloga napustio funkciju koju je obavljao do sada. Sada već bivši predsednik Metalca ponosan je na činjenicu da je klub izborio plasman u Superligu, mada ostaje žal za prve dve pozicije koje su vodile u ABA 2 ligu naredne sezone.

FOTO: KK Metalac Valjevo

Sa druge strane Janković je do sada bio član Upravnog odbora i pravni zastupnik najpoznatijeg sportskog kolektiva grada, a zajedno sa ostalim članovima nada se da će upravo pobedama krenuti u nove pohode u Superligi, ali i narednim sezonama. Finansijska stabilnost i baza svojih igrača takođe su ciljevi koje je rukovodstvo zacrtalo u predstojećem periodu.

Nakon završetka sezone sa skorom od 20 pobeda i deset poraza Valjevci će već narednog četvrtka startovati sa takmičenjem u Superligi. Puleni Saše Milićevića u prvoj rundi u 19 časova i 30 minuta dočekuju novosadsku Vojvodinu.

Izvor: KK Metalac Valjevo

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *