VA SPORT

Najnovije sportske vesti iz Valjeva!

** Ostali sportovi

Počinje Prva fleg fudbal liga Srbije

Ove nedelje startuje Prva fleg fudbal liga Srbije u kojoj naš grad ima predstavnika. Na osnovu ostvarenih rezultata iz prošle godine, elitni rang ovog sporta činiće sledeće ekipe: Novi Beograd “Orlovi”, Kraljevo “Royal Crowns”, Sremska Mitrovica “Legionari”, Subotica “Gorillas”, Kumanovo “Skeletons”, Banja Luka “Rebels”, Inđija “Indians” i Valjevo “Werewolves”.

Liga će se igrati po turnirskom sistemu, u prolećnom delu imaćemo tri turnira, u jesenjem dva, nakon čega će uslediti i finalni turnir. Domaćini prvog otvarajućeg turnira koji se igra u nedelju od 12:00h na terenima Sportskog centra Studentski grad na Novom Beogradu su Novi Beograd Orlovi. Na svakom turniru učestvovaće svih 8 ekipa koje će tokom pet turnira u regularnom delu sezone, igrati po dva puta između sebe. Na finalnom turniru ekipe koje budu plasirane od 1-4 mesta boriće se za šampionsku titulu, a ekipe od 5-8 za opstanak u ligi.

Valjevske Vukodlake u nedelju očekuju tri meča. Prvi meč odigraće protiv banjalučkih Rebelsa, i taj meč počinje od 13 časova. Nakon tog meča, u 15h Vukodlaci će odmeriti snage sa domaćim Orlovima, a za kraj turnira u 17h, Vukodlake će čekati najteži zadatak gde će se susresti sa prošlogodišnjim šampionima Indiansima iz Inđije. Nakon ovog turnira, novi turnir Vukodlake čeka već u maju.

Kompletan spisak igrača Vukodlaka Valjevo za predstojeću sezonu:

Glavni trener: Lazar Mandić

Nemanja Mosurović
Luka Anđelković
Bojan Kentić
Branko Ilić
Jova Kojić
Dragan Ninković
Dimitrije Novaković
Nemanja Pavlović
Mateja Aleksić
Nikola Lazić
Lazar Branković
Vuk Kojić
Uroš Spasojević
Marko Milovanović
Strahinja Ristanović
Ognjen Kokošar
Stefan Erić
Nikola Mijatović

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *