VA SPORT

Najnovije sportske vesti iz Valjeva!

* ** Odbojka

Počele su pripreme: Ambiciozan projekat OK Valjevo

Odbojkašice Valjeva nedavno su započele pripreme za predstojeću sezonu u Prvoj ligi Srbije, koja startuje sredinom oktobra.

Na treninzima, pod vođstvom pomoćnog trenera Đorđa Petrovića, trenutno su prisutne igračice kapiten Bojana Čelić (primač), Nikolina Zarić (srednji bloker), Iva Rodić (primač), Jovana Đenić (srednji bloker), Elena Đukanović (dizač), Minja Lakićević (libero), Jana Petrović (libero), Katarina Rajević (dizač), Aleksandra Ćirić (korektor), Milica Jezdić (primač), Ivona Jevtić (korektor/primač), Jana Mitrović (dizač) i Natalija Raković (libero). Pionirke Ana Trifunović i Mina Džoković takođe će se pridružiti treninzima sa seniorskom ekipom.

Pod vođstvom šefa stručnog štaba Rajka Stojanovića, koji će se pridružiti timu početkom septembra, ekipa ima ambiciozan cilj za novu sezonu u Prvoj ligi Srbije – plasman među prvih pet ekipa. U konkurenciji za ulazak u Super ligu ističu se Jedinstvo iz Užica i Novi Sad.

– Naš cilj u novom prvenstvu Prve lige Srbije biće plasman među prvih pet ekipa. Najveći favoriti za ulazak u Super ligu su Jedinstvo iz Užica i Novi Sad. Raspolažemo sa mladim ali talentovanim igračicama koje će imati veliku šansu da se potpuno afirmišu Na žalost, nećemo moći da računamo na srednjeg blokera Anđelu Stanković koja je iz zdravstvenih razloga odlučila da prekine sa bavi odbojkom tako da ćemo morati da na tržištu potražimo zamenu za nju. Već od sredine septembra počećemo sa odigravnjem trening mečeva a prvi test ćemo imati u Čačku na turniru na kome će pored Valjeva učestvovati domaći Borac, Jedinstvo iz Užica i Leskovac – rekao je trener Valjeva Rajko Stojanović za portal Valjevska posla.

Pripreme će naravno uključivati i odigravanje trening mečeva, a prvi test ekipa će imati na turniru u Čačku, gde će se pored Valjeva takmičiti Borac, Jedinstvo iz Užica i Leskovac.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *