VA SPORT

Najnovije sportske vesti iz Valjeva!

** Ostali sportovi

Nove medalje za bicikliste BK ”Boba”

Biciklisti kluba ”Bogoljub Milanović Boba” iz Valjeva nastavili su sa beleženjem dobrih rezultata, a najskorije, ostvarili su zapažen učinak učestvujući na međunarodnoj trci Dunavskog kupa, koja se bodovala i za šesti Kup Srbije. Na događaju koji je održan u Odžacima takmičili su se vršnjaci iz Mađarske, Bugarske, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Severne Makedonije i naše zemlje.

U kategoriji takmičarki do devet i jedanaest godina najbrža je bila Emilija Paramentić, koja se novom pobedom učvrstila i na prvoj poziciji u generalnom pojedinačnom plasmanu. U oba bodovanja petu poziciju zauzeo je Vidak Paramentić, najmlađi učesnik trke do devet godina. Kada je reč o trci dečaka do jedanaest godina, Damjan Baždar je bio ubedljivo prvi i baš kao Emilija učvrstio čelnu poziciju u generalnom plasmanu kupa naše zemlje.

Nešto stariji David Baždar zauzeo je drugo mesto, dok je u nadmetanju kadeta do petnaest godina Lazar Jerinić bio treći, a Lazar Bojičić peti. Petu poziciju zauzeo je i Aleksandar Paramentić u kategoriji Mastersa-A, što je u izuzetno jakoj konkurenciji veoma dobar rezultat. Sledeća drumska trka, koja će takođe imati međunarodni karakter, vozi se u nedelju u Šidu.

Izvor: Nedeljni list ”Napred”

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *