VA SPORT

Najnovije sportske vesti iz Valjeva!

** Fudbal

Jadar poražen na gostovanju Malom koraku

U susretu poslednjeg kola Međuopštinske lige Kolubara (Zapad) za sezonu 2022/23, fudbaleri Jadra poraženi su na gostovanju ekipi Malog koraka iz Oglađenovca rezultatom 4:2 (2:0), ali su ipak zadržali devetu poziciju na tabeli u konačnom plasmanu, dok se domaći tim popeo na 11. mesto.

Oglađenovčani su poveli u trećem minutu golom Miše Ipača, da bi sredinom prvog dela igre Milan Novaković povisio na 2:0, što je bio i krajnji rezultat prvog poluvremena. Drugi pomenuti igrač još jednom se upisao u strelce u 48. minutu, nakon čega su narednih dvadesetak minuta mirovale mreže na obe strane. Milivoje Vuković smanjio je prednost protivnika na 3:1 u 69. minutu, a Nebojša Marković vratio je novim pogotkom staru razliku 15 minuta kasnije. Konačnih 4:2 postavio je upravo Vuković, svojim drugim golom na meču, u 85. minutu.


Stadion: Teren OŠ ”Dragoljub Ilić” (Dračić)

Sudije: Dragan Lazarević, Vladimir Stojković, Ana Tomić

Delegat i kontrolor: Miloje Milosavljević

MALI KORAK: Todorović, Terzić (od 66. B. Jovanović), Ipač (od 66. Matić), Novaković (od 48. Marković), Mosurović, Davidović, Marjanović, Ivanović (od 66. Knežević), Senić, Andrić, N. Jovanović (od 66. Popović)

JADAR: Šilo Radojević, Milivojević (od 59. Vuković), Ilić, Kovačević, Krstivojević, Ranisavljević, Matić (od 46. Bogićević), Jakovljević, Đurđević (od 46. Popadić), Radović (od 59. Kremić), Janjić


FOTO: srbijasport.net

 

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *