VA SPORT

Najnovije sportske vesti iz Valjeva!

* Fudbal

Završen Novogodišnji turnir u malom fudbalu (FOTO + VIDEO)

Ovogodišnji pobednik Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu je ekipa Auto škola Žile kraft inženjering, nakon preokreta i trijumfa nad ekipom Ilija Kop Zoran Baljak. Konačan rezultat bio je 2:1 (0:1), a mladi momci su iznenadili sve ljubitelje fudbala u Valjevu svojim sjajnim igrama i tako su zasluženo osvojili 300.000 dinara.

Pogodak za vođstvo u finalu, postigao je Pešić, dok je izjednačio Petrović u drugom delu igre. Nakon penala koji je realizovao Perić, videli smo potpuni preokret. Ekipa Auto škole Žile kraft inženjering se u nastavku uspešno odbranila iako su protivnici napadali sa 5 igrača u polju kako bi došli do izjednačenja.

Treće mesto u kategoriji seniora, pripalo je timu Damjan Dača Dragojlović, koji je bio bolji od Kosjerića sa 2:0, dok su se u listu strelaca upisali Janković i Mladenović. Za najboljeg strelca seniora, proglašen je Lazar Petrašević, fudbaler vicešampiona.

[supsystic-gallery id=3]

Što se tiče omladinaca, slavila je ekipa Mesara M 014, koja je u finalu pobedila tim Ilija Kop sa 4:2, za nagradu od 50.000 dinara. Treće mesto pripalo je Vuk igraonici, pobedom nad Metalokozmetikom od 4:1. I ovde je nagradu za najboljeg strelca poneo fudbaler ekipe koja je osvojila drugo mesto, a u pitanju je Kosta Ristivojević.

Velika borba viđena je u kategoriji kadeta, gde je ekipa Gold Džim pobedila lajkovački Market Milićević sa 3:1. Najbolji strelac u ovoj kategoriji bio je Matija Ašković, dok je treće mesto zauzela ekipa Hidrorad pobedom nad sastavom Laza Platani.

SVE FOTOGRAFIJE – SPORT ZAPADA

Što se tiče pionira, slavili su momci iz Senjaka MDG, trijumfom nad mioničkim timom Dunja D sa 2:1. Treće mesto osvojio je DSD transport, koji je bio bolji od Kafe Moskva Top 6. Najbolji strelac ove kategorije je Ognjen Obradović i dolazi iz pobedničke ekipe.

Sve u svemu, dobar mali fudbal je viđen u Hali Sportova, a na turniru je učestvovalo 122 tima u 10 kategorija.


Podeli našu vest na društvenim mrežama:

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *