VA SPORT

Najnovije sportske vesti iz Valjeva!

** Ostali sportovi

Uspešan završetak godine za mlade karatiste kluba ”014 Valjevo”

Proteklog vikenda održan je 13. karate turnir Užički pobednik. Na turniru je nastupilo 37 karate klubova iz Srbije, BiH i Crne Gore, sa oko 500 takmičara. Karate klub 014 Valjevo nastupio je sa 19 takmičara, koji su osvojili 20 medalja. Ekipa koja se uglavnom sastojala od najmlađih takmičara pokazala je da je škola karatea u KK 014 Valjevo, na pravom putu i da predan i marljiv rad daju dobre rezultate.

Zlatne medalje osvojili su Dina Drinčević i Iva Filipović. Srebrne medalje, Ognjen Drinčević, Aleksa Matijević, Aleksandar Milošević, Jovana Milovanović, Đorđe Mitrović i Vuk Đuričković. Bronzu su osvojili Neda Damnjanović, Jakov Jovanović, Marija Marković, Danica Milivojević, Sara Nešić, Anja Nikolić, Bogdan Pavlović, Sofija Petrić, Lenka Sekulić, Lena Simić i Ana Živanović.

FOTO: Karate klub 014 Valjevo

Turnir u Užicu, bio je i poslednji turnir u 2023. godini. Rezultati kluba u 2023. godini su odlični, preko 1000 osvojenih medalja na karate turnirima širom Srbije i regiona, bili su veoma dobri nastupi na Prvenstvu Srbije i u Kupu Srbije, na najprestižnijim karate turnirima, nastupima na međunarodnoj sceni, nastupu na Balkanskom prvenstvu, što je pokazatelj dobrog i predanog rada uprave kluba i trenerskog tima Karate kluba 014 Valjevo.

Uprava kluba na čelu sa predsednikom Vladanom Živanovićem i trenerski tim u sastavu – Marina Goloskoković, Predrag Branković, Milan Lepojević, Vladan Živanović i Milenko Lukić, zadovoljni su postignutim rezultatima u 2023. godini. Ostvareni rezultati podsticaj su za dalji predani rad i obaveza da se u narednom periodu ponove i prevaziđu postignuti rezultati.

Uprava kluba i trenerski tim zahvaljuju se svim roditeljima, prijateljima kluba, lokalnoj samoupravi, medijima i drugim pojedincima, ustanovama i organizacijama, koji su pomogli njihov rad i zajedno sa njima doprineli ovako dobrim rezultatima u 2023. godini.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *