VA SPORT

Najnovije sportske vesti iz Valjeva!

** Odbojka

Tea Simić na pripremama kadetske reprezentacije Srbije

Talentovana odbojkašica Tea Simić iz OK Valjevo, dobila je poziv za pripreme kadetske reprezentacije Srbije, što predstavlja veliko priznanje za njen trud i rad. Tea, koja je rođena 2006. godine, istakla se sjajnim igrama tokom prošlog prvenstva u Prvoj ligi Srbije, privlačeći pažnju Odbojkaškog saveza Srbije.

Tea Simić (broj 1), FOTO: OK Valjevo 

Ona će se pridružiti ostalim kadetkinjama na pripremama koje počinju 15. juna na Divčibarama. Glavni ciljevi ovih priprema su što bolje uigravanje za Balkanijadu u Bugarskoj i Svetsko prvenstvo koje će se održati u Osijeku.

Sledeće sezone, Simićeva najverovatnije neće biti deo valjevskog tima, jer želi da nastavi svoju karijeru u jačem klubu gde će imati više mogućnosti za napredak. Trenutno ima nekoliko interesantnih ponuda na stolu, a zajedno sa svojim roditeljima će uskoro doneti važnu odluku o svojoj daljoj karijeri.

Mlada obojkašica je odlučna da se potpuno posveti ovom sportu, što će biti jedan od faktora koji će uticati na njenu konačnu odluku.

Bez obzira na to gde će nastaviti svoju karijeru, perspektivna mlada odbojkašica Tea Simić već sada privlači pažnju sa svojim talentom i posvećenošću, obećavajući svetlu budućnost u svetu odbojke.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *