VA SPORT

Najnovije sportske vesti iz Valjeva!

** Košarka Valjevci u svetu

Saša Milićević nakon Metalca pred novim izazovima u karijeri

Mladi valjevski trener i doskorašnji strateg Metalca Saša Milićević, dogovorio je saradnju sa ekipom Varda HE iz Višegrada.

FOTO: KK Varda HE

Ovaj tim takmiči se u Prvoj ligi RS, a u dosadašnjem toku sezone, upisali su jedan trijumf i četiri poraza.

Klub je na zvaničnom profilu predstavio Milićevića na sledeći način:

– Saša Milićević je novi trener Varda HE. Nadamo se da će nam saradnja sa Sašom doneti dobre rezultate i nove pobede.

– Milićević kaže da je ceo život u sportu, tako da je nakon kadetskih kategorija pet godina bio pomoćni trener u KK Metalac iz Valjeva, a zatim i glavni trener.

FOTO: KK Varda HE

– Nakon prekida saradnje sa valjevskim klubom prihvatio je ponudu višegradskog tima da im pomogne jer je trener Borko Pereula podneo ostavku zbog loših rezultata u dosadašnjem delu ove sezone.

– Novom treneru želimo dobrodošlicu u našu košarkašku porodicu i da nas obrađuje novim pobedama u utakmicama koje slede!

Podsećamo, odlukom UO košarkaškog kluba Metalac, Saša Milićević je dobio otkaz i na njegovo mesto stigao je Srđan Flajs. 

Nakon brojnih turbulencija proteklog leta, prvo sastavljanja potpuno novog tima, a potom i iznenadne doselekcije na startu sezone, Metalac je startovao novu godinu sa skorom 2/3.

Nije imao Milićević lak posao, ali je uspeo da sa Metalcem ostvari trijumfe nad favorizovanim Spartakom 21. oktobra i nad ekipom Mladosti iz Zemuna, 3 nedelje ranije. Valjevski tim je upisao tri poraza na gostovanjima od Zdravlja u Leskovcu, Vojvodine u Novom Sadu i Vršca.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *