VA SPORT

Najnovije sportske vesti iz Valjeva!

* Košarka

Ratkovica i Vujadinović pred OKK Beograd: Ne smemo dozvoliti iznenađenje

Ubedljiv trijumf nad Dunavom popravio je raspoloženje u valjevskom taboru nakon šokantnog poraza od Dinamika. I pored svega, nema dileme da je želja odužiti se navijačima koji su i pored prisustva TV kamera ispunili “Halu sportova” pre desetak dana, a prva prilika za to biće susret sa OKK Beogradom.

Pogled na tabelu ukazuje da su Valjevci favoriti, međutim neophodno je to potvrditi i na parketu, smatra novajlija Branislav Vujadinović. Nakon povrede Altina Islamovića stručni štab Metalca morao je da reaguje, pa će i simpatizeri Metalca biti u prilici da vide novog aduta u ekipi.

Došao sam pre sedam dana i trenutno i dalje traje period adaptacije. Mislim da je u pitanju izuzetno kvalitetna ekipa čije je i mesto na vrhu tabele. Čeka nas OKK Beograd, spoj mladih i iskusnih igrača, međutim na nama je da nastavimo seriju pobeda. Željno iščekujem susret u subotu, jer ni kao protivnik nikada nisam imao priliku da igram u Valjevu. Čuo sam mnogo pozitivnih stvari o publici koja poznaje košarku – rekao je sada već bivši igrač slovenačke Krke.

Trener Branislav Ratkovica upravo je iz redova OKK Beograda stigao u Valjevo, pa nema dileme da dobro poznaje prilike u redovima narednog protivnika.

Njihovi ciljevi su i ove godine poznati, da se mladi igrači kroz treninge i utakmice što bolje pripreme za izazove. Njima su prava podrška Miljenović i Savović, mada i Stefan Miljenović izvanredno igra u dosadašnjem toku sezone. Oni stižu u Valjevo rasterećeni, kako bi pokušali da nas iznenade, što ne smemo dozvoliti. Još uvek je gorak ukus sa tog poslednjeg susreta na našem parketu od Dinamika, znamo gde smo grešili i pouke smo izvukli pre sedam dana. Sada je želja da budemo na istom nivou i dođemo do trijumfa – rekao je Ratkovica.

Susret u valjevskoj dvorani na programu je u subotu od 19 časova.

KLS.RS


Podeli našu vest na društvenim mrežama:

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *