VA SPORT

Najnovije sportske vesti iz Valjeva!

* ** Fudbal Valjevci u svetu

Preko Lombardije do Rima: Nemanja Mladenović ima novi klub!

Nakon šest meseci provedenih u fudbalskom klubu Lenjano, Valjevac Nemanja Mladenović odlučio se za promenu sredine. Iskusni krilni fudbaler, doduše, neće napustiti ”čizmu”, a zadržaće se i u istom rangu, pošto je dogovorio saradnju s ekipom Ancija. Pomenuti tim je, poput njegovog prethodnog, član italijanske Serije D, s tim da se nalazi u grupi G, u sklopu koje se takmiče klubovi iz pretežno središnjeg dela države.

Mladenović je tokom bogate karijere, što na internacionalnom nivou, što u granicama matične zemlje, nosio dres mnogih ekipa, među kojima su Metalac (Gornji Milanovac), Kolubara (Lazarevac), Zemun, OFK Beograd, Bačka (Bačka Palanka), Spartak (Subotica), Rad (Beograd), Javor (Ivanjica), Napredak (Kruševac), Novi Pazar, te inostrani timovi – Pjunik (Jermenija), Larisa (Grčka), Bode Glimt (Norveška)…

Pre odlaska iz lombardijske regije, s Lenjanom je držao 17. poziciju u prvenstvu, koja vodi u baraž za opstanak u ligi, dok ga ništa bolja situacija ne očekuje ni u novom okruženju, budući da je Ancio bolje plasiran od samo dve ekipe, no, s najnovijom akvizicijom, zasigurno se nada begu iz opasne zone i ostanku u četvrtom po snazi rangu italijanskog fudbala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anzio Calcio 1924 (@anziocalcio1924)

 

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *