VA SPORT

Najnovije sportske vesti iz Valjeva!

* ** Fudbal

Poznato kako će izgledati novoformirana zona ”Drina”, enigma oko jednog mesta iz Mačvanskog okruga

Utakmicama petog kola plej-ofa i plej-auta, ovog vikenda završena su prvenstva u četiri zonske lige na teritoriji FS RZS. Poznati su putnici u viši i niži rang, kao i gotovo svi učesnici novoformirane zone ”Drina”, koji u istu dolaze iz Kolubarsko-mačvanske i Zapadno-moravske zone, uz ekipe koje su ispale iz Srpske lige Zapad, te one koje su osvajači okružnih liga.

Iz Kolubarsko-mačvanske zone, svoje mesto u zoni ”Drina” našli su Borac (Lešnica), Radnički (Valjevo), Drina (Ljubovija), Železničar (Lajkovac), Osečina, i Rađevac (Krupanj).

Po plasmanu, stižu i klubovi iz Zapadno-moravske zonePolimlje (Prijepolje), Savinac (Visibaba), Sloga (Bajina Bašta) i Sevojno.

Još četiri mesta popunjavaju Vrelo Sport, povratnik iz Srpske lige Zapad, Ježevica (Velika Ježevica), prvak Zlatiborskog okruga, Junior Novo naselje (Valjevo), najbolji u Kolubarskom okrugu, dok još nije poznat šampion Mačvanskog okruga, gde se za titulu bore Vojvoda Stepa Stepanović (Draginje), Radnički (Klupci) i Podrinje (Lozničko Polje).

 

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *