VA SPORT

Najnovije sportske vesti iz Valjeva!

** Fudbal

Nastavak trijumfalne serije – Popučanci ubedljivi u Ljigu

Fudbaleri Poleta iz Popučaka zabeležili su novu pobedu, pošto su u okviru 21. kola Međuopštinske lige Kolubara (Zapad) u Ljigu bili bolji od ekipe Starih drugara rezultatom 0:4 (0:2). Crveno-žuti su se tako današnjem protivniku u potpunosti revanširali za poraz pretrpljen u prvom delu sezone, a koji je iznosio čak 0:5.

Što se današnjeg meča tiče, goste je u vođstvo doveo Miloš Maletić, u 16. minutu, da bi u 21. Nemanja Anđelković povećao prednost svog tima na 0:2, koliko je i bio rezultat na poluvremenu. Dvostruki strelac za Polet u završnici bio je Stefan Mirković, pošto je u 80. i 89. minutu tresao mrežu Nikole Žujovića.

Sledećeg vikenda, Polet dočekuje ekipu Milenko Pavlović iz Gornjeg Crniljeva, dok će Stari drugari u Grabovici odmeriti snage sa prvoplasiranim Juniorom.

STARI DRUGARI: Ni. Žujović, Andrić, Jevtić, Milićević, Martinović, Grozdanić, Dejanović, Đorđević, Petrović (od 65. Pavlović), Dragićević (od 80. Alempijević), Ne. Žujović

POLET: Čubrović, Sakić (od 23. Vujić), Nićiforović, Đurđević, Josipović (od 46. Despotović), Pušić, Mirković, Maletić, Kojić, Đ. Marković (od 73. S. Marković), Anđelković (od 60. Jerosimić)

Sudije: Dragan Lazarević, Vladimir Zebić, Đorđe Baković

Delegat i kontrolor: Milan Obradović

Žuti kartoni: Jevtić, Dejanović (Stari drugari), Nićiforović, Josipović, Kojić, Đ. Marković (Polet)

Crveni kartoni: Ne. Žujović (Stari drugari), Čubrović (Polet)

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *