VA SPORT

Najnovije sportske vesti iz Valjeva!

* ** Fudbal

Narandžasto-plavi osvojili Kup grada Valjeva

Fudbaleri Radničkog s Petog puka osvojili su Kup grada Valjeva, pošto su u finalnom meču igranom na stadionu SRC ”Krušik”, protiv gradskog rivala, ekipe Budućnost Krušika, slavili nakon boljeg izvođenja penala – 1:1 (2:4).

Valjevski srpskoligaš je u ovom meču nastupio s timom sačinjenim od pretežno omladinaca i kadeta, ali je i bez obzira na to, priređena dobra fudbalska predstava, iz koje su kao pobednici na kraju izašli narandžasto-plavi.

Budućnost je povela golom Stefice Đurića u 55. minutu, da bi odgovor sa druge strane došao dvadesetak minuta kasnije, kada je bivši napadač između ostalog i ”Stare dame”, Filip Rajevac, postavio, za regularni deo, konačnih 1:1. On je bio čovek odluke i na kraju, izvevši uspešno jedanaesterac nakon kojeg su izabranici Vladice Petrovića došli do 4:2 u penal seriji, čime su zabeležili trijumf.


Stadion: SRC Krušik

Gledalaca: 100

Sudije: David Radojević, Petar Uskoković, Todor Stanojević

Delegat: Dragan Lukić

Žuti kartoni: Šobot, Stojanović, Đurić, Petrović (Budućnost), Pirgić (Radnički)

Crveni kartoni: Petrović (Radnički)

BUDUĆNOST: Terzić (od 46. Žunjić), Lukić, Petrović, Đurđević, Mitrović, Šobot, Milićević (od 78. Tomić), Stojanović, Arsić, Đurić, Nikolić (od 89. Ignjatović)

RADNIČKI: Savić, Đurić (od 64. Simeunović), Jeremić, Rajevac, Vasić, Živanić (od 79. Mišković), Tomić, Pirgić, Janković (od 57. Petrović), Ristović (od 46. Rašević), Đorđević (od 57. Vasiljević)


 

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *