VA SPORT

Najnovije sportske vesti iz Valjeva!

** Košarka

Metalac sutra u Novom Sadu

Nakon kompletirane prve polovine takmičenja u grupnoj fazi AdmiralBet Košarkaške Superlige Srbije, košarkaše Metalca čeka revanš meč protiv novosadske Vojvodine, koja ih je pre par nedelja u prvom kolu u Valjevu savladala rezultatom 76:80. (više o toj utakmici čitajte ovde: ”Valjevci predali ključeve pobede Novosađanima”)

U regularnom delu sezone, Poskoci su slavili na domaćem terenu sa 100:94, dok su Novosađani u svom gradu bili bolji rezultatom 91:83, tako da je trenutni odnos u pobedama 2:1 za tim Miloša Isakova-Kovačevića, što može da bude motiv Milićevićevim pulenima da pokušaju da poravnaju dati saldo, a s druge strane, sutrašnjem domaćinu da to uveća.

FOTO: KK Metalac

Vojvođani su dobrano namučili Borac u Čačku, a ništa slabije izdanje, uprkos porazu, nisu imali ni protiv Mege, te je jasno o kakvom sastavu je reč, stoga im sutra opravdano pristaje uloga favorita, no, naravno, nisu ni Valjevci bez ikakvih šansi. Ekipa sa severa Srbije neće moći da računa na mladog beka, Uroša Banjca, dok će ostatak rostera biti na raspolaganju mladom šefu struke.

Meč između Vojvodine i Metalca na programu je u sredu, 17. maja, od 20 časova, u maloj sali Spensa, a televizijski prenos omogućila je Arena sport.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *