VA SPORT

Najnovije sportske vesti iz Valjeva!

Fudbal

Golovi: FK “Radnički” Valjevo – FK “Ribnica” Mionica (VIDEO)

U 14. kolu Kolubarsko-mačvanske zone mlada ekipa Radničkog je na Petom Puku savladala Ribnicu iz Mionice sa 3-0.

Narandžasto plavi poveli su već u 7 minutu posle prizemnog centaršuta Żivanovića golman Milić je ispustio loptu koju je Janković sproveo u mrežu.

Isti akteri kreirali su i drugi pogodak za Radnički. Šutirao je Živanović a na odbijenu loptu naleteo je Janković za laganih 2-0 u 28 minutu.

Treći pogodak postigao je Rašević u 45 min.na sjajno ubacivanje Živanovića našao se se sam ispred golmana gostiju koji je i ovog puta bio nemoćan.

Dobar je bio Radnički i u drugom poluvremenu, stvorio nekoliko izglednih prilika za postizanje pogodka ali Milić je uspešno intarvenisao.

Lepo i sunčano vreme izmamilo je i gledaoce na tribine pa je na stadionu Src Peti Puk ovu utakmicu posmatralo njih preko 500 koji su tribine napustili zadovoljni partijom svojih ljubimaca.

Posle meča trener Kosta Marković istakao je da je prezadivoljan rezultatom a naručito disciplinom u igri njegovih igrača koji su sve njegove zamisli sproveli u delo.

Radnički je nastupio u sastavu: Ranković, Vasiljević, (Vasić), Marković, Đermanović, (Miletić), Ašković, Matić, Simeunović, Đurić, Janković, ( Teodorović), Rašević, Živanović (Jović).

Piše: Zoran Andrić

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *