VA SPORT

Najnovije sportske vesti iz Valjeva!

Fudbal

Goleada u Bukovici – Tešnjar savladao Kolubaru

U 8. kolu Međuopštinske lige, odigrao se duel između FK Tešnjar i FK Kolubara 2 u kome je domaćin upisao sva tri boda i tako nastavio niz dobrih rezultata. Mnogo golova viđeno je u Bukovici, a rezultat je bio čak 5:2 u korist Tešnjara.

Početak utakmice je bio neizvestan, međutim pred kraj prvog poluvremena u 38. minutu Nedeljković uspeva da se upiše u listu strelaca i donese prednost za svom timu. Samo četiri minuta je prošlo, kada a je Vukosavljević povećao prednost, pa se na pauzu otiško pri rezultatu 2:0.

Početkom drugog poluvremena Kolubara je tražila svoj put za spas utakmice, a u 49. minutu kapiten ekipe iz valjevskog naselja Jovanović uspeva da zatrese mrežu domaćih i smanji vođstvo. Međutim, ekipa Tešnjara ni malo nije klonula, tako da je Vukosavljević, strelac prethodnog gola domaće ekipe postigao još jedan pogodak, pa je rezultat glasio 3:1. Listi strelaca se priključio i Zdravković koji je u 71. minutu povećao prednost i dodatno otežao posao gostima. Ipak, tim iz Kolubare 2 uspeva da dođe do još jednog pogotka u 89. minutu, a strelac je bio Rabrenović . U samoj nadoknadi vremena Milanović postiže pogodak za konačnih 5:2.

Ekipa Tešnjara se nalazi u samom vrhu tabele i deli isti broj bodova sa Juniorom iz Novog Naselja i Napretkom iz Jajčića. Sledeće kolo idu u goste Ribnikaru iz Pecke koji je zadnji na tabeli sa samo tri boda, pa tim iz Tešnjara može očekivati nešto lakši posao.

Sa druge strane, ekipa iz Kolubare je u maloj krizi rezultata, već četiri kola nisu zabeležili trijumf i nalaze se na petoj poziciji sa 11 bodova, odmah ispred ekipe Malog koraka iz Oglađenovca, koja će sledeće nedelje gostovati u Valjevu. FK Kolubara 2 ima veće ambicije od dosadašnjih prikazanih partija, ali prvenstveno im je neophodan prekid crne serije. Priliku za to će imati već za nedelju dana na svom terenu.

Rezultati i tabele Kolubarske okružne, Međuopštinske i Gradske lige Valjeva 

SASTAV FK TEŠNJAR:

12 Zečević Vladimir
2 Marković Marko
3 Milanović Mihailo
4 Nedeljković Nenad
5 Milosavljević Nebojša
6 Rafailović Milan
7 Milanović Milutin
8 Simeunović Goran
9 Vukosavljević Vladimir
10 Zdravković Stefan
11 Petronijević Matija

Izmene:
13 Tadić Dejan
14 Jovanović Boško (od 79. min)
15 Milosavljević Nenad (od 73. min)
16 Birčanin Aleksandar (od 79. min)
17 Milisavljević Lazar (od 81. min)

TRENER: Đikić Marko

SASTAV FK KOLUBARE 2:

1 Živanović Lazar
2 Vesić Nikola
3 Živanović Slobodan
4 Todorčević Nenad
5 Gajić Nikola
6 Purić Vladimir
7 Lukić Nemanja
8 Lukić Dejan
9 Đerić Krsta
10 Jovanović Predrag
11 Đerić Jovan
Izmene:
13 Perić Aleksandar
14 Nikić Mladen (od 46. min)
15 Poznanović Nenad (od 46. min)
16 Rabrenović Arsen (od 59. min)
17 Nićiforović Branislav (od 67. min)
18 Živković Marko (od 74. min)
19 Vasić Nikola

TRENER: Aleksandar Kojić


Podeli našu vest na društvenim mrežama:

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *