VA SPORT

Najnovije sportske vesti iz Valjeva!

* ** Ostali sportovi Rukomet

Dominacija valjevskih rukometaša u Čačku

U susretu 17. kola Prve lige Zapad, rukometaši Metalca slavili su na važnom gostovanju u Čačku protiv domaće Mladosti ubedljivim rezultatom 25:38 (12:18). Kaznena ekspedicija Dragomira Ćaćića time je vezala peti prvenstveni trijumf i od prvog pratioca, Zlatara iz Nove Varoši, beži tri boda, te je usamljena na prvom mestu.

FOTO: ORK Metalac

Pružili su Valjevci još jednu pre svega sjajnu ofanzivnu partiju, uspostavivši dominaciju protiv ekipe koja se takođe nalazi u gornjem domu i ne gaji ništa manje ambicije od svog jučerašnjeg rivala. Najbolji golgeteri u redovima Metalca juče su bili Kosta Nedeljković sa 9, Dejan Milinković sa 6 i Luka Nedić s 5 golova, dok je za igrača utakmice izabran čuvar mreže sastava iz Valjeva, Borko Obradović.

Trener Ćaćić je na kraju ukazao priliku i mladim igračima iz škole rukometa, Jovanu Kovačeviću i Nikoli Vitoroviću, koji je stigao i da se upiše u strelce.


Hala: SC Mladost

Sudije: Spasoje Kolak (Kragujevac), Stanislav Milošević (Jagodina)

Kontrolor: Boban Blagojević (Jagodina)

MLADOST: Ludoški, Ristović 4, Radošević, D. Radovanović, Savković 4, Đurđević, Babić 2, Vuković 11, Tutunović, Mlađenović 3, S. Radovanović 1, B. Mosurović, Topalović, A. Mosurović, Rakonjac

METALAC: Obradović, Stokić, Antonijević, Zarin 1, Kovačević, Grujičić 2, Mandić 3, Nedeljković 9, Milošević 4, Simeunović, Vitorović 1, Milovanović, Trikić 3, Nedić 5, Milinković 6, Ćaćić 4


 

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *