VA SPORT

Najnovije sportske vesti iz Valjeva!

* Fudbal

Budućnost Krušik u subotu na ’’Pećini’’ dočekuje Slogu iz Kraljeva

Valjevska ’’Stara dama’’ u subotu 1. oktobra s početkom od 15 časova juriša ka novoj pobedi na srpskoligaškom zapadu. Nošeni trijumfom nad Poletom iz Ljubića, izabranici trenera Alena Tupajića imaju zadatak da nastave u dobrom ritmu, uz nadu da će valjevska publika ispuniti tribine popularne ’’Pećine’’ i time im dati vetar u leđa.

Sloga je ove sezone naknadno postala deo Srpske lige, pošto je popunila mesto koje je ostalo upražnjeno odustajanjem kragujevačke Sušice od takmičenja. Ne tako davno, Kraljevčani su bili deo i Prve lige Srbije, a danas se nalaze u dosta teškoj situaciji, o čemu svedoči i pretposlednja pozicija na tabeli. Osvojili su ukupno tri boda, iz tri nerešena duela, dok su na četiri utakmice izašli kao poraženi.

Iako Budućnost slovi za favorita u ovom susretu, unapred dobijene utakmice u praksi se zapravo najteže dobijaju, te će biti potrebno dosta snage i koncentracije, kako bi Valjevci uzeli ceo plen. Domaći tim će protiv ekipe iz Kraljeva verovatno biti jači za povratak nekolicine igrača, koji su odsustvovali zbog preležane viroze.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *