VA SPORT

Najnovije sportske vesti iz Valjeva!

* ** Fudbal

Budućnost dovela prvo pojačanje u letnjem prelaznom roku

Nakon sezone koja se posle svega može smatrati uspešnom, fudbalski klub Budućnost Krušik počeo je polako da priprema teren za novu. Prvi potezi uprave odnosili su se na produžetke saradnje sa dosadašnjim članovima stručnog štaba, ali i pojedinim igračima. Ekipu će s klupe i dalje voditi Predrag Simić kao prvi, te Srđan Jovanović Čobanja kao pomoćni trener, dok će u sastavu ostati mladi valjevski fudbaleri Nemanja Isidorović i David Starčević, uz sad već preiskusnog Petra Petrovića.

Povrh svega toga, ”Stara dama” je danas ozvaničila i svoje prvo pojačanje tokom letnjeg prelaznog roka, a u pitanju je još jedan talentovani Valjevac koji se vraća u matični grad, Nemanja Pavić. Pomenuti vezista rođen je 24. septembra 2003. godine, a na ”Pećinu” dolazi iz šabačke Mačve, u kojoj je prošao mlađe kategorije (bio je čak i kapiten omladinaca), a prethodne sezone dobijao je šansu ”na kašičicu” i u konkurenciji seniora, u Mozzart Bet Prvoj ligi Srbije.

FOTO: FK Mačva Šabac

Mladom igraču su neminovno potrebni minuti, tako da je dolazak u Budućnost, kao člana nesumnjivo najjače od Srpskih liga, u pogledu karijere sigurno prava odluka u datom trenutku.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *