VA SPORT

Najnovije sportske vesti iz Valjeva!

* ** Fudbal

Železničar napada vrh: Ozvaničene dve ”bombe” u jednom danu

Srpski fudbalski klubovi, nevezano za rang takmičenja čiji su deo, uveliko se pripremaju za novu sezonu i sklapaju kockice pred izazove koje ih iščekuju. Ništa manje radno nije ni u Lajkovcu, a uprava čuvenog Železničara znala je kako da juče obraduje svoje navijače. Klub iz valjevskog susedstva pojačali su Nikola Čočović i Filip Rajevac, koji su ovdašnjoj javnosti najpoznatiji po nastupima za Fudbalski klub Budućnost Krušik.

Čočović (ofanzivni vezni, 28) je najskorije bio i potpredsednik pomenute ”Stare dame”, a angažmanom u Želji, vraća se u igračke vode. U dosadašnjoj karijeri, pored Budućnosti, nosio je dres OFK Beograda, Strmova, Radničkog s Petog puka i upravo ekipe iz Lajkovca, tako da mu je ovo drugi mandat u istoj.

Rajevac (centarfor, 31) je prethodnu sezonu proveo na ”Pećini”, a u bogatoj karijeri, nastupao je za veliki broj timova, što u matičnoj zemlji, što u inostranstvu, a neki od njih jesu lazarevačka Kolubara, OFK Beograd, čajetinski Zlatibor, Loznica, dobanovačka Budućnost, Inđija, uzbekistanski Kokand i Lokomotiva Taškent, poljski Tarnobrzeg

Kolubarskomačvanska zona će od ovog leta brojati 12 ekipa, a pet najboljih iza prvaka ući će u novoformiranu Zonu Drina zajedno sa najboljim timovima iz Zapadnomoravske zone.

 

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *