VA SPORT

Najnovije sportske vesti iz Valjeva!

* Vaterpolo

Vidre pružile dobar otpor Kragujevčanima

Vaterpolisti Valisa nisu uspeli da naprave iznenađenje na startu drugog dela Super lige Srbije, pošto je od njih u Petnici bila bolja ekipa Radničkog iz Kragujevca rezultatom 9:12 (1:4, 1:2, 2:3, 5:3). Gosti su u ranoj fazi meča napravili osetniju razliku koju su održavali do samog kraja.

Valjevci su sjajno odigrali poslednju četvrtinu i u njoj postigli 5 golova, ali to večeras nije bilo dovoljno za odbranu domaćeg terena. Kragujevački sastav, iako znatno oslabljen odlaskom pojedinih igrača u proteklom periodu, i kao takav važio je za favorita u ovoj utakmici, te su svakako opravdali očekivanja.

U redovima Vidri, dobar meč odigrao je mladi Baucalo, postigavši 3 gola, a pratili su ga Bogdan Gavrilović i Obradović sa po 2. Kod pobedničke ekipe, Drašković je bio strelac 3 gola, a Ukropina i Vrlić su dodali po 2.

FOTO: VK Valis

VALIS: Popadić, Šofranac 1, Pošmuga, Bursać, Arsenović, Obradović 2, Radanović, Baucalo 3, B. Gavrilović 2,Kovačević, Nikolov, M. Gavrilović 1, Virijević, Simić

Trener: Saković

RADNIČKI: Dobožanov, Branković , Stanojević 1, Janković 1, Ćuk 1, Antić, Ukropina 2, Poznanović, Pljevanči 1, Drašković 3, Lukić 1, Vrlić 2, Todorovski, Kojić

Trener: Stevanović


Podeli našu vest na društvenim mrežama:

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *