VA SPORT

Najnovije sportske vesti iz Valjeva!

* ** Fudbal

Veliko pojačanje na Petom puku – potvrda visokih ambicija

Valjevski Radnički nastavlja da se pojačava pred novu sezonu u Kolubarsko-mačvanskoj ligi, u kojoj ima visoke ambicije.

To se vidi i po imenima igrača koji su došli na Peti puk. Pored Ristovića, Stevanovića i drugih pridošlica, ekipa je angažovala i centarfora Iliju Milanovića (23 godine), koji je prošle prolećne polusezone igrao za Mačvu iz Bogatića.

Ilija Milanović je talentovani špic rođen 13. juna 2000. godine u Aranđelovcu. Započeo je karijeru u Šumadiji, a potom je poslat na kaljenje u Slogu TEK iz Velikih Crljena.

Nakon povratka u svoj matični klub, odigrao je sezonu 2020-21 u Aranđelovcu, da bi kasnije prešao u Budućnost Krušik. U dresu valjevskog tima, pokazao je mnogobrojne kvalitete, a zatim je u februaru ove godine pojačao  Mačvu iz Bogatića.

Milanović će bez sumnje biti veliko pojačanje za Radnički, jer se radi o pokretljivom igraču koji se dobro snalazi u završnici napada.

Njegova sposobnost da koristi obe noge i igra glavom čine ga dragocenim dodatkom u igri i gol prilikama. Svi ti atributi čine ga perspektivnim centarforom i značajnim dodatkom ekipi valjevskog Radničkog u ostvarivanju njihovih ambicija u predstojećoj sezoni.

Pored Milanovića, Ristovića i Stevanovića, Radnički je angažovao još svog nekadašnjeg štopera Strahinju Tomića, levog beka Stefana Mihajlovića i mladog igrača koji igra na sredini terena Marka Petrovića.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *