VA SPORT

Najnovije sportske vesti iz Valjeva!

* Fudbal

Trio novajlija na ”Pećini” – Budućnost sa mladim snagama čeka nastavak sezone

Fudbalski klub Budućnost Krušik juče je zvanično predstavio trojicu novih igrača, čime je gotovo sklopljen sastav kojim će treneri Simić i Jovanović raspolagati do kraja sezone. Najskorija pojačanja valjevske ”Stare dame” jesu Miloš Milovanović, Marko Jovičić i Andrija Ranisavljević.

Miloš Milovanović (2004, Beograd) je polivalentan igrač koji najviše igra na poziciji desnog beka i zadnjeg veznog, mada generalno pokriva sve defanzivne role, s tim da je vrlo aktivan i na drugoj strani terena. Stiže iz lazarevačke Kolubare, a prethodno je nastupao za mlađe kategorije Čukaričkog, Voždovca, Crvene zvezde i Grafičara.

Marko Jovičić (2003, Ub) je došao kao pojačanje u napadu i najbolje se snalazi na mestu krila. Pre Budućnosti nosio je dres Vrelo Sporta, dobanovačke Budućnosti, novobeogradskog Radničkog i surčinskog Jedinstva, odakle je i prešao u valjevski klub.

Iz ubskog prvoligaša, ekipe Jedinstva, na pozajmicu je stigao Andrija Ranisavljević (2003, Valjevo), koji igra na poziciji zadnjeg veznog, tako da će mu mandat na ”Pećini” sigurno značiti u pogledu dobijanja minuta na terenu, usled čega će moći da iskaže svoj pun potencijal.


Podeli našu vest na društvenim mrežama:

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *