VA SPORT

Najnovije sportske vesti iz Valjeva!

** Fudbal

”Stara dama” angažovala dve nove pridošlice iz Mačve

U danu za nama, fudbalski klub Budućnost Krušik nastavio je sa formiranjem ekipe koja će se uskoro takmičiti u još jednoj sezoni Srpske lige Zapad. Da podsetimo, prekjuče su saradnju sa “Starom damom” produžili David Starčević, Nemanja Isidorović i Petar Petrović, da bi im se u takvoj odluci u nedelju pridružili i Jovan Jakovljević, Miloš Milovanović i Marko Petrović.

Prvo ozvaničeno pojačanje bio je Valjevac Nemanja Pavić, koji se Budućnosti priključio iz šabačke Mačve. Juče su na pozajmicu na “Pećinu” pristigla još dvojica mladih fudbalera iz istog tima, a u pitanju su Mioničanin Miloš Nešković i Šapčanin Nemanja Panić.

Nešković je rođen 8. juna 2004. godine, tako da će imati status bonus igrača, a sa visinom od čak 197 centimetara pokriva poziciju centralnog napadača. Prethodne sezone nastupao je za omladince šabačkih Rosonera, a šansu je dobijao i u seniorskom sastavu. Uknjižio je i jedan pogodak u Prvoj ligi Srbije.

FOTO: FK Budućnost Krušik

Panić je rođen 29. juna 2003. godine, pokriva sve tri pozicije u napadu, tako da će zasigurno pojačati konkurenciju unutar ofanzivne linije valjevskog kluba u nadolazećem periodu. Prošao je sve mlađe selekcije Mačve, a u sezoni 2022/23 imao je priliku da se okuša i u konkurenciji seniora, nastupajući tokom jesenjeg dela prvenstva Zapada za ekipu Sloge iz Kraljeva, na pozajmici iz matične ekipe.

FOTO: FK Budućnost Krušik

U narednim danima očekuje se ozvaničavanje još par imena, uz nekoliko izlaznih transfera.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *