VA SPORT

Najnovije sportske vesti iz Valjeva!

** Fudbal

Šestica Poleta za novu pobedu u prvenstvu

Početak sledeće rečenice isuviše se ponavljao ovog proleća, a čini se da će se tako i nastaviti – fudbaleri Poleta iz Popučaka produžili su svoj trijumfalan niz, savladavši u utakmici 20. kola Međuopštinske lige Kolubara (Zapad) ekipu Ribnikara iz Pecke sa i više nego ubedljivih 6:0 (2:0). Nakon današnjeg meča, bilans pobeda i poraza za Popučance je konačno pozitivan, te oni čvrsto drže šestu poziciju na tabeli, zaostajajući samo tri boda za Kolubarom 2.

Već u 2. minutu viđen je prvi pogodak na meču, a delo je Luke Kojića. Samo šest minuta nakon toga, Stefan Mirković upisuje prvi gol na utakmici i povećava vođstvo svog tima na 2:0, što je ujedno bio i konačan rezultat prvog poluvremena. Isti igrač u 64. minutu povisuje na 3:0, da bi Nemanja Anđelković tri minuta nakon toga doneo 4:0.

U 85. minutu, Mirković je uspeo da kompletira het-trik, a u 89. Bogdan Maksimović postavlja finalnih 6:0. Narednog vikenda, ekipu Poleta čeka veliki izazov, gde će pokušati da nastave započeto u okršaju sa Starim drugarima u Ljigu.

POLET: Čubrović (od 56. Jerosimić), Sakić, Nićiforović, Despotović (od 16. Josipović), Đurđević, Pušić, Mirković, Maletić, Kojić (od 70. Mišić), Marković, Anđelković (od 70. Maksimović)

RIBNIKAR: Divnić, Milinković, Đorđić, Vasić (od 56. Petrović), Jevtić, Lazić (od 67. Tešić), Ristić, Erić, Petrić, Tadić, Janković (od 88. Ljubinković)

Sudije: Veljko Davidović, Lazar Marjanović, Bojan Nikolić

Delegat i kontrolor: Dragan Marković

Žuti kartoni: Pušić (Polet), Divnić, Milinković, Janković (Ribnikar)

Crveni kartoni: Tadić (Ribnikar)

 

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *